Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Βόρακας! Ένα μαγικό ορυκτό με πολλές χρήσεις!

Τον ανακάλυψα όταν έφτιαξα αυτό. Έψαξα τι είναι και τι μπορεί να κάνει και έπαθα πλάκα! Είναι τόσο φτηνό αλλά τόσο αποτελεσματικό! Είναι ένα ένυδρο ορυκτό με PH 9 υψηλότερο από τη μαγειρική σόδα. Για πάμε να δούμε μερικές από τις φανταστικές του ιδιότητες που θα σου λύσουν τα χέρια!


Διώχνει τη μούχλα από παντού! Φτιάξε μία λάσπη από βόρακα και νερό, άπλωσε το στο σημείο που έχει μείνει μούχλα, άφησε το για ένα βράδυ και το πρωί που θα ξεπλύνεις με άφθονο ζεστό νερό, η μούχλα θα είναι παρελθόν!

Εξαφανίζει τους ψήλους, κατσαρίδες και λοιπά ενοχλητικά έντομα καθώς  και τα ποντίκια! Ραντίζεις με ένα διάλυμα νερού και βόρακα στα σημεία που πιστεύεις ότι έχει όλα τα "κατοικίδια" και καθάρισες! Η ποσότητα που μπορεί να βλάψει ανθρώπους ή κατοικίδια ( ευπρόσδεκτα), είναι πολύ μεγάλη και απέχει πάρα πολύ από το διάλυμα που θα χρησιμοποιήσεις!


Κάνε την τουαλέτα σου ξανά καινούργια! Ρίξε στη λεκάνη μια κούπα πριν πας για ύπνο και το πρωί πριν την χρησιμοποιήσεις, τράβηξε το καζανάκι και η τουαλέτα σου θα είναι τέλεια!


Διώξε τη σκουριά! Σε όσα σημεία έχει σκουριά, ψέκασε με το διάλυμα νερού- βόρακα, άσε για μερικά λεπτά, και τρίψε ελαφρά. Αν η σκουριά βρίσκεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια, φτιάξε τη λάσπη και άστη για λίγο περισσότερο χρόνο να δράσει και μετά ξεπλένεις μα ζεστό νερό και σκουπίζεις καλά να μην μείνει υγρασία.


Τον βόρακα θα τον βρεις στα φαρμακεία σε τιμή εξευτελιστική που τον αγοράσεις με το κιλό! Αν έχεις και εσύ άλλες χρήσεις να μας προτείνεις, καλοδεχούμενες να τις μοιραστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου