Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Το τοστ αλλιώς!

Το τοστ το έχουμε συνηθίσει με τυρί και ζαμπόν ή με μικρές παραλλαγές του. Παρακάτω όμως θα βρεις μερικές διαφορετικές συνταγές που θα ξετρελαθείς για το πιο γρήγορο γλυκό που μπορείς να φτιάξεις!

Τοστ με σοκολάτα 
Υλικά:
2 φέτες ψωμί του τοστ
κουβερτούρα της αρεσκείας σου
βούτυρο

Εκτέλεση:
Αλείφουμε το βούτυρο στα ψωμάκια, βάζουμε την κουβερτούρα και ψήνουμε. Το απόλυτο πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ever!

Τοστ με μπανάνα και μέλι 
Υλικά:
2 φέτες ψωμί του τοστ
1 μπανάνα
1 κγ μέλι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη μπανάνα σε λεπτές φέτες, αλείφουμε το μέλι και βάζουμε τις μπανάνες στο ψωμάκι και ψήνουμε. Αν θες πασπαλίζεις με ζάχαρη άχνη στο τέλος.


Τοστ με μαύρη ζάχαρη και κανέλα
Υλικά:
2 φέτες ψωμί του τοστ
ζάχαρη μαύρη
κανέλα
βούτυρο
Εκτέλεση: 
Αλείφουμε τα ψωμάκια με το βούτυρο, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα και   ψήνουμε. Θυμίζει πολύ τα γαλλικά μπισκοτάκια   κανέλας.


Τοστ με φυστικοβούτυρο και μέλι
Υλικά:
2 φέτες ψωμί
φυστικοβούτυρο
μέλι
Εκτέλεση:
Αλείφουμε με φυστικοβούτυρο και μέλι και ψήνουμε.



Και ένα διαφορετικό τοστ που γίνεται στο τηγάνι

Τοστ με φράουλες και σοκολάτα σε ρολό
2 φέτες του τοστ χωρίς κόρα
κουβερτούρα της αρεσκείας σου
φράουλες ψιλοκομμένες
γάλα
1 αυγό
βούτυρο
ζάχαρη καστανή 
κανέλα
Εκτέλεση:
βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.  Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα σε ένα πιάτο. Τοποθετούμε τις φράουλες και την κουβερτούρα στη μία φέτα του τοστ και τυλίγουμε σε ρολό. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό και βουτάμε το ρολάκι και μετά το ψήνουμε στο τηγάνι από όλες τις μεριές. Μόλις το βγάλουμε το βουτάμε κατευθείαν στο μείγμα της ζάχαρης με την κανέλα και το τρώμε αμέσως. Κόλαση!

Βάλε στο τοστ σου ότι έχεις στο ντουλάπι σου ή ότι τραβάει η όρεξη σου και απόλαυσε το!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου