Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

5+1 ιδέες για low budget παιδικά πάρτι.

Δεν έχεις χρήματα για παιδότοπο και το σπίτι σου αρέσει όπως είναι; Θες όμως να οργανώσεις ένα πάρτι για το μονάκριβο. Πάρε μερικές ιδέες για το πως μπορείς να οργανώσεις ένα τέλειο παιδικό πάρτι χωρίς να χρειαστείς ανακαίνιση ή να σου φύγει μια περιουσία.




Μένεις κοντά σε πάρκο; Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός είναι φανταστική ιδέα για να τους μαζέψεις όλους και όλα, να πιάσεις  ένα κιόσκι και να οργανώσεις το πιο αξέχαστο πάρτι για το παιδί σου.
Προσοχή. Θα πρέπει να έχεις σκεφτεί καλά τι θα χρειαστείς για τυχόν απρόοπτα... αν και δεν τρέχει τίποτα να φάτε την τούρτα με τα χέρια!

Πάρτι μόνο για κορίτσια! Αν έχεις κορίτσι και είναι σε ηλικία 8-10 ετών τέλεια ιδέα είναι να καλέσετε τις καλύτερες της φίλες και να τους οργανώσετε ένα μίνι πάρτι- σπα! Μπορείτε να τους βάλετε μάσκα, κρέμα, να τους αφήσετε να δοκιμάσουν τα ρούχα σας, ακόμα και για μία και μοναδική φορά να βάψουν και τα νύχια τους! Αν είναι λίγες μπορούν να κοιμηθούν όλες μαζί στο πάτωμα. Εδώ απαγορεύονται οι κηδεμόνες! Πώπω! ζήλεψα!

Κατέβα στην πιλοτή!  Το μόνο που θα χρειαστείς είναι η συναίνεση των ενοίκων για να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους για εκείνη την ημέρα. Στόλισε το με μπαλόνια και φαναράκια, φτιάξε τέρματα από γλάστρες και οργάνωσε ένα αθλητικό μίνι παρτι-camp.

Πάρτι δυο-δυο. Εδώ θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κοντά στην ημερομηνία του παιδιού σου έχει και άλλο παιδάκι γενέθλια και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να θέλει η μαμά του να μοιραστείτε τα έξοδα... Παλιότερα θα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τώρα πια έχουν γλυκάνει οι άνθρωποι. Τα παιδιά δεν θα δουν ότι μοιράστηκαν τα έξοδα, αλλά ότι έκαναν το πάρτι τους ΜΑΖΙ!

Πάρτι στην πλατεία. Στην οργάνωση μοιάζει με αυτή του πάρκου, αλλά είσαι πιο εκτεθειμένος σε ανεπιθύμητους  περαστικούς και περίεργες γιαγιάδες... Αν έχεις extra κέρασμα, σίγουρα θα σε αφήσουν στην ησυχία σου!

Μπορεί να ξεχάσατε τα μαχαιροπίρουνα στο πάρκο, αλλά μη ξεχάσετε και τις σακούλες που θα μαζέψετε τα σκουπίδια στο τέλος.




Τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται αν η τούρτα είναι από τον καλύτερο pastry chef, αλλά ότι θα φάει τούρτα με τους φίλους του και θα περάσει ένα αξέχαστο απόγευμα!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου