Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

τα καλύτερα apps για μεγάλα "αγόρια" είναι εδώ!!!!

είδαμε αγαπημένα apps για μικρά παιδιά, ας δούμε και μερικά που θα κάνουν τη ζωή λίγο ευκολότερη για μεγάλα αγοράκια...




Δες εδώ τα τελευταία νέα της αγαπημένης σου ομάδας... Σας δείχνω του Ολυμπιακού μόνο, γιατί μου απαγορεύεται να σου δείξω άλλη ομάδα... θα πέσει λογοκρισία!!! Υπάρχει όμως για όλες... το έψαξα κρυφά.









Επειδή μονίμως χάνεσαι στο δρόμο, και ποτέ δεν θέλεις να ρωτήσεις οδηγίες, υπάρχει τρόπος να μη πέφτει ο εγωισμός σου!!!  Κατέβασε τώρα την εφαρμογή να βγαίνεις πάντα ασπροπρόσωπος!!!


 Επίσης ξέρω ότι πολλές φορές δεν θέλεις να χτυπήσει το τηλέφωνό σου, να μη κάνεις τίποτα και να μη μιλήσεις σε κανέναν!!! Μια εφαρμογή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να δώσεις χαζές δικαιολογίες γιατί δεν απάντησες στην 21 κλήση που σου έκανε... (όχι η αγαπημένη σου...)!!!
Δες και κατέβασε.




Ο χρόνος εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς, είναι χρήμα...γι'αυτό αντί να τρέχεις και να στήνεσαι με τις ώρες στην ουρά για να κάνεις τις συναλλαγές σε τράπεζα, αν κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή, θα έχεις περισσότερο χρόνο για εμάς!!!!

Εδώ σου δείχνω την εφαρμογή από μία τράπεζα, αλλά αν ψάξεις θα βρεις για όποια θες... Ψάξε τι σε ενδιαφέρει... μη τα περιμένεις όλα έτοιμα, δεν είσαι στη μαμά σου!!!





Και τέλος κάνε κάτι καλό για αυτό το εργαλείο που κρατάς... Δεν υπάρχουν χρήματα για να παίρνουμε κάθε χρόνο και άλλο... Με αυτή την εφαρμογή, θα προστατέψεις τη συσκευή σου από ανεπιθύμητα σκουπίδια.  κατέβασέ την εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου