Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Όμορφιά. Οι νέες τάσεις για άνοιξη-καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι, οι τάσεις δίνουν  απλές ιδέες για την περιποίηση σου . Δεν χρειάζεται να είσαι με τις ώρες στον καθρέφτη και να φτιασιδώνεσαι! δώσε χρόνο σε πιο σοβαρά πράγματα! πήγαινε βόλτα με τα παιδιά σου και τους δικούς ανθρώπους, κοίτα τους γύρω σου και μην επικεντρώνεσαι σε ανώφελες προσπάθειες να γίνεις καλύτερη και ομορφότερη! Άλλωστε η  ομορφιά είναι μέσα σου!!!


κορδέλες στα μαλλιά: Βάλε μια κορδέλα να νιώσεις την ανάλαφρη διάθεση της εποχής. ή διακοσμημένες με χρυσό, ή δερμάτινες ή ακόμα και οι απλές μαύρες από ζέρσεϊ ύφασμα, θα κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό σου ντύσιμο!!!!








το μαύρο eyliner: Δεν θα βγει από το νεσεσέρ μας ούτε το καυτό καλοκαίρι... Μόνο που θα φορεθεί λιίγο αλλιώς. Πιο σκληρό και εντυπωσιακό, καθώς δεν θα υπάρχει άλλο στοιχείο στο πρόσωπο.







ολόισια μαλλιά: Όσοι μας έλεγαν  τα μαλλιά μας πράσο ή πρόκα, επιτέλους παίρνουμε το αίμα μας πίσω!!! Φέτος όσο πιο ίσια και πιο κοντά στο κεφάλι είναι, τόσο μέσα στη μόδα βρίσκεσαι!!!! Τέλος οι μπούκλες! Τέλος τα ανάλαφρα κυματιστά- βγήκα από το κομμωτήριο μαλλιά!!!




Ωμή ομορφιά: το μόνο που  χρειάζεσαι, είναι ένα concealer και έφυγες!!!! Μεγάλα φρύδια, άβαφα μάτια, άβαφα χείλη, μόλις ξύπνησα μαλλιά. Ζήτω η τεμπελιά!!!







Έντονα χείλη ή όχι;  Οι απόψεις διίστανται, Το Παρίσι και το Μιλάνο λένε, φυσικά χείλη. Ενώ το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη τα θέλουν σαρκώδη με έντονα ματ χρώματα. Η τελική απόφαση δική σου!!!









Και μη ξεχνάς. Οι τάσεις είναι όχι για να τις ακολουθούμε πιστά, αλλά για να τις εντάσσουμε στη δική μας προσωπικότητα και στυλ! Μόνο εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου