Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτες χρήσης καθημερινών αντικειμένων του μπάνιου!

Μέχρι τώρα ξέραμε το ξυραφάκι για τις τρίχες, το conditioner για να μαλακώνει τα μαλλιά, το στοματικό διάλυμα για καθαρή αναπνοή. Για δες και μερικές άλλες χρήσεις που έχουν και δεν γνωρίζαμε.


  1. Ξυραφάκι: αφαιρεί τους κόμπους από τα ρούχα. Ξύρισε τα και θα γίνουν πάλι καινούργια.
  2. Ασετόν: Σε ζωγράφισε το παιδί σου με μαρκαδόρο; Πάρε λίγο σφουγγαράκι με ασετόν και καθάρισες.
  3. Ψαλίδι ισιώματος: Σιδέρωσε ένα ρούχο που τσαλακώθηκε και έτοιμο.
  4. Αφρός ξυρίσματος: Καθαρίζει τους λεκέδες από make up. Τρίψε μια μικρή ποσότητα στο λεκέ, ξέπλυνε με λίγο νεράκι και καθάρισες.
  5. Conditioner: Αν θες να φρεσκάρεις τα πόδια σου γρήγορα, άπλωσε τους λίγο, ξύρισε τα και θα έχεις φρεσκοξυρισμένα και απαλά πόδια στη στιγμή. ( μη σου πω ότι είναι καλύτερο και πιο ασφαλές για κοψίματα!)
  6. Στοματικό διάλυμα: Κοπάνησες το πόδι σου στο τραπεζάκι του σαλονιού και έχεις κάνει μελανιά σε όλα τα χρώματα; Τρίψτο με λίγο στοματικό διάλυμα και την επόμενη θα έχει εξαφανιστεί!
  7. Αποσμητικό: Εκτός από φρεσκάδα, σε προστατεύει και από το να σε χτυπήσουν τα καινούργια σου παπούτσια. Άλειψε τα παπούτσι σου και φόρα τα! Δεν θα ξαναπονέσεις και προπάντων δεν θα περπατάς σαν κουτσή! Για ευνόητους λόγους,  καλό είναι να έχεις ένα δεύτερο- μη το βάλεις στο σώμα σου το ίδιο μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου